Pappablogg <3

Bloggen min er herved en vaskeekte pappablogg. Kun idag da,  men dog. Jeg har nemlig vært barnevakt for mine nevøer (er det det heter..? onkelbarn.. eller noe..såå...) Oliver & Theo. Oliver var flink og la seg til å sove med en gang, så han kom ikke med på bildene. Jaja.. hans tap. Theo var ikke veldig klar for å legge seg da jeg kom, så han blir straffet/belønnet med few seconds of fame her.. Herlig krabat altså! Forøvrig født 08.08.08. Slå den!!

Vi hadde det ihvertfall moro en times tid, før han tok med seg bamsen sin og stilte seg ved trappa opp til rommet sitt. Siden han ikke kan å prate nevneverdig, så måtte jeg bare ta hintet. Såpass til sosial intelligens har jeg faktisk! (...)

Theo forstår en del da.. men kan bare et par ord, som mamma og pappa og slikt.. men da han skulle legge seg, kom det snikende et ord som ligna veeeeldig på "SYNG!". Det siste ordet jeg håpa på egentlig.. Da han gjentok dette flere ganger, var det bare å sette i gang. Kjørte såklart på med den eneste sangen jeg kan melodien på. Byssan Lull der altså.. Klassiker!

Jaja.. nok om det. Koslig var det ihvertfall! : )

Men en ting til.. Min kjære Omana og jeg har nemlig blitt foreldre til lille Victoria idag. På Facebook vel og merke, men like koslig fordi. Ikke like mye stress heller, så det liker jeg!

3 kommentarer

victoriawee

08.apr.2010 kl.00:13

fniiiiiiiis

feelings all over the place

08.apr.2010 kl.11:13

Såå søt!

Linn Marit

08.apr.2010 kl.13:08

Haha, gratulerer som pappa da;p

Skriv en ny kommentar

hits