Århundrets skjerpings!

Idag skal jeg gå selveste Sofie i næringa, og dele ut tidenes største kaktus til ukens dust. Sofie deler ut 'ukens skjerpings' (En tittel jeg muligens vant en gang i tiden. (?) Seff ufortjent i så fall.) stadig vekk, men her holder ikke dette. Ene og alene fordi det er umulig å overgå.

Personen som skal få pokalen irriterer meg SÅ (vise med hendene) mye! ..og det kun ved å være seg selv. Evnt ved å prøve å være like kul som alle andre i hele verden(eller noe i den duren). OMG. Nå skrev jeg egentlig "..som alle andre andre andre". Erre mulig?

Jaja.

Kunstpause (Linnéa-style) + blurry bilde av brødhuet.


Ehm.. jo. Brødhuet er nordlending, og er å se på TV i tide og utide. Han er garantert en av de som alltid rakk opp hånda konstant på sirkus/tivoli/trylleshow/whatever som kid. PICK ME PICK ME! ..og det hadde forsåvidt vært greit. Om han hadde gjort d som kid. Men at han gjør det NÅ, i en alder av... 40'ish er ikke braaa!

Jeg vet ikke av et eneste program han ikke har vært med i faktisk. Regner med at han har kjøpt seg et gårdsbruk også, for å melde seg på Jakten på kjærligheten. lol.

Og ja; Dråpen som fikk begeret havet til å renne over for meg. Denne mannens patetiske opptreden i Sms-rulett på VG-TV. Fy (/%="€) så latterlig! At han har møtt mange kjendiser gjennom jobben i God Kveld Norge og sånn er greit nok. *Applaus / Ta bølgen / Heise flagget.* ...Men å skryte på seg at du kjenner så mange kjendiser at det er helt umulig å ikke havne på en kjent person, ved å JUKSE - blir for lamt. HALLO?! SMS-rulett lixxom! (kjempekonsept btw)

[Konseptet går ut på at du skal sende diverse sms'er som programlederen forfatter, til random folk på telefonlista di. F.eks: "Send denne til den første personen i telefonlista"]

Når har jeg definitivt skrevet mer enn nok om dusten, som forøvrig heter Thomas Leikvoll. Glemte å nevne det.

Men se sms-rulett ved å trykke HER, og legg merke til følgende:
- Ida Wulff er med. Eh.. det var ikke en del av saken, men.. Nu vel. Over til poenget!
- Thomas, som sier at han har ca 4-500 kontakter på telefonlista, havner ALLTID på en kjendis. "Uflaks" da gitt.
- Han treffer på Øyvind Mund, når oppgaven er "den siste personen på bokstaven M". Altså; Lagra på etternavn.
- Dan Børge Akerø er den første på kontaktlista.Også på etternavn. Også en kjendis.
- Uansett, SÅ.. kommer "Send melding til den første personen på bokstaven K". Da havner han "tilfeldigvis" på Kåre Conradi!! Også en kjent person. (seff) Men denne gangen lagra på fornavn, i tillegg til at navnet starter på K Å. Altså - Han har ingen andre kontakter på bokstaven K.. Mens de andre hadde KArin og KAri..

Anylord. Århundrets kaktus er herved delt ut til Thomas Leikvoll. Diplom kommer i posten!

TAPER.

Dagens 1000-kroners spørsmål: Fortjent vinner? Evnt hvem andre fortjener "århundrets skjerpings"?

4 kommentarer

OMANA BENDER

14.apr.2010 kl.01:03

Største failen er at Wulff er med. LOL.. Det sier sitt.

walkofshame

14.apr.2010 kl.04:56

Noen som sa shameless namedropping? Jiiz. Småtrist.

Haha..

16.apr.2010 kl.13:58

Ny fail fra dagens episode:
Første konktakt på MA - Celina Middelfart.. Ehh..hørte jeg MA?

JOAKIM! <3

16.apr.2010 kl.16:02

Haha..: hehe! skal sjekke ut den!

Skriv en ny kommentar

hits