To the left please!Snow Patrol - Run

[To think I might not see those eyes / Makes it so hard not to cry / And as we say our long goodbye / I nearly do]

Emobølgen har inntatt bloggen min! Av flere grunner. Litt pga av noen som oppfører seg weird og litt pga min fysiske tilstand for tida. Jeg har nemlig vært sammenhengende syk med feber, hoste, sår hals og slik i over 3 uker. Uten opphold. Sammen med et annet potensielt mer alvorlig problem, begynner dette å bekymre meg ganske så mye. Så langt idag har jeg gjort ca ingenting på jobb. Sitter som en zoombie og glaner ut i lufta.

Såååå....

Nu vel.. bloggen min har vel aldri vært veldig personlig, så jeg tror vi stopper her. Dere får bare krysse fingrene for at jeg blir helt frisk, veldig kjapt!

Om jeg dør i mellomtiden, så får dere fikse en heidundrende begravelse til meg. Da vil jeg ihvertfall at min gode venn Aleksander skal synge Snow Patrols' "Run". Da skal jeg være happy in heaven 4 evah!

Hvilken sang vil du at skal spilles i begravelsen din?! (Crazy spørsmål.. omg.. men.. SVAR!)

8 kommentarer

Cecilie

20.apr.2010 kl.14:18

Plain White T's - Radios in heaven. haha, er sikkert et rart valg, men jeg liker den! Enten det eller Celebrate av Kool and the Gang

Johanna

20.apr.2010 kl.18:43

fin blogg:)

walkofshame

20.apr.2010 kl.22:15

Huff da, Joakim! Håper du er tilbake i god, gammel form snart! Omana kan jo finne på å løpe fra deg i mellomtiden... ;P

Frank Sinatra med My Way hadde ikke vært dum på veien ut og ned i jorda!

Signe

20.apr.2010 kl.22:36

Godt spørsmål. En venn av meg vil det skal spilles Med ein gong eg når bånn med Kaizers Orchestra. En annen Dance with the devil av Breaking Benjamin. Jeg tror jeg vil ha Swallowed in the sea med Colplay. Eller kanskje Poles apart av Pink Floyd. Nei, jeg er ikke helt sikker jeg. Håper det er en god stund til.

jade

20.apr.2010 kl.23:58

god bedring med alt..

og jeg vil haaa... led zeppelin's stairway to heaven, coldplay's strawberry swing, beatles' here comes the sun og ...hmm, hvilken skulle man avsluttet med? p!nk's ... eh ... hmm ...crystal ball!

Liljen ~Life As it Is~

21.apr.2010 kl.00:51

Jeg tror Aleksander ville gjort en kjempefin versjon av Run!! Det er jo en nydelig sang i seg selv, og han er jo kjempeflink = bra kombinasjon!! Run er en av de som står på lista mi over sanger til begravelsen min, i tillegg til Within Temptation - Pale og Our farewell! :)

Linn Marit

21.apr.2010 kl.01:16

Stakkars, stakkars Joakim.. Goood bedring:)

Christine

21.apr.2010 kl.14:38

Det er MIN begravelsessang!

Skriv en ny kommentar

hits